Vacsora pár perc alatt

Kriszta barátnőm receptje alapján bruscettát készítettem. A sokak által ismert és kedvelt kis előétel most vacsoraként szuperált, és teljes elégedettségemre szolgált, majdnem ugyanazt sikerült kihoznom belőle, mint amit már olasz éttermekben kóstoltam.
Pár szelet barna magvas kenyeret megpirítottam. (Nem kenyérpirítóban, hanem melegszendvics sütőben, így jobban ízlett)
Két főre kb. 12 db koktélparadicsomot apróra kockáztam, ezt bedobtam egy kanál felforrósított  olívaolajba, hozzávágtam ill. kinyomóval kinyomtam egy nagy gerezd fokhagymát, só, bors, és kb. 4 perc alatt kész is. Belekevertem pár levél összevágott friss bazsalikomot, és már mehetett is a kenyérre.
Szerintem isteni kis vacsi volt. 🙂 Egy korty bor jólesett hozzá.

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony