Teszteltük: Kétkerék Vendégház Mátraszentlászló

A Kétkerék Vendégház a Mátrában, egészen pontosan Mátraszentlászlón található. A szállást a Mátrabérc túrához kerestük, és megér egy bejegyzést, szeretettel ajánlom minden túrázni, kirándulni, biciklizni vágyó olvasómnak. Szép fekvésű, hegyek ölelésében lévő nagyon kúltúrált szálláshely, ahol reggelit, és vacsorát is lehet kérni, kerékpárt lehet kölcsönözni, és még szauna is van.
Mi a kora reggeli indulás miatt csak egy reggelen vettük igénybe a reggelit, mely nem olcsó, de nagyon házisas, választékos, és bőséges.
A vacsorát a közeli Vöröskő étteremben lehet igénybe venni, menü gyanánt. Ezt is kipróbáltuk, finom házias ízek, bőséges adag. A szlovák bablevest különösen ajánlom. 🙂
A szállás nagyon tiszta, tetszett, hogy már a bejáratnál le kell venni a cipőket, és külön tárolóba helyezni, így biztosan nem kerül sár, és kosz a szobákba.
A fürdőszoba extra szép, talán mivel itt található a wc is, egy kicsit szűkös. Az ágy kényelmes, a berendezés egyszerű, de modern.
Aki szeretne maga főzni, az használhatja a teljesen felszerelt konyhát, és szép időben a teraszra is ki lehet ülni.
De ami miatt leginkább ajánlani tudom, a házigazdák kedvessége, vendégszeretete, és az a hozzáállás, ami maximálisan a vendégeket szolgálja.
Árakról, egyebekről a honlapon tájékozódhattok, és természetesen képek is vannak.
http://www.ketkerekvendeghaz.hu/

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony