Puliszka variáció

Ezúttal a múltkor már leírt puliszkát alábbiak szerint tuningoltam:
A megfőtt puliszkához pirítottam a hagymán kívül szalonnakockákat, és ezt kevertem hozzá a végén.
Így egy nagyon ízes, szalonnás-hagymás puliszkát kaptam.
Mellé friss salátát készítettem, amit spar-ban vásárolható előmosott zacskós salátából csináltam, (nem az igazi, de ez van) kis tökmagolajjal meglocsoltam (ez feldobja rendesen).
Vettem 8 db champion gombát, megmostam, (sosem szedem le a bőrét, és nem szedem ki a tönkjét, mert mindkettő ehető!) felszeleteltem, és tökmagolajban megsütöttem. Mivel enged levet, nem kell hozzá víz, csak só és bors.
A pirított gomba is ment a puliszka mellé. Így együtt komplett kímélő és ízletes vacsora.

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony