Ebéd Szigligeten

A jó kirándulásokhoz a jó ételek is hozzátartoznak. Ha nem hátizsákból eszem a friss házi szalonnát, paprikával, szívesen kóstolgatok családi kisvendéglőkben. Így történt ez Szigligeten is, ahol már nem először ebédeltünk a Bakos családi kisvendéglőben.
Az éttermet sok túrázó ismerheti, hiszen az Avasi templomrom mellett található. Télen-nyáron nyitva van, ínyenceknek feltétlenül érdemes kipróbálni.

A belső kialakítás hangulatos, tényleg családias, sok régi fotóval, kockás abrosszal, az asztalokon friss rózsákkal. Igaz, a pincér lehetne mosolygósabb, de a tulajdonos Bakos Attila kedves és barátságos, odafigyel a vendégre. Nem beszélve a szakácsról, aki friss és nagyon finom ételekkel kedveskedett nekünk.

Kacsamell pici krumplipürével, mézes sült almával, padlizsánnal, aszalt szilvával. Nagyon nagyon finom volt. A tányéron lévő mennyiség ne tévesszen meg senkit, csak féladag volt, mert azt is készségesen hoznak.
Az árak érték arányban jók, nem a legolcsóbb hely, de minőségiek az ételek. Eddig sohasem csalódtam, bátran ajánlom másoknak is, akik szeretik az átlagostól jobbat kipróbálni.

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony