Bonne Chance Bázakerettye

Elhelyezkedés: nagyon szép fekvésű, csendes kis faluban, autópályáról jól megközelíthető, szlovén határhoz, kirándulóhelyekhez közel, erdő szélén, a természetben.

Szobák: kellemes, kényelmes ágy, kilátás az erdőre, kisebb de mindennel felszerelt fürdőszoba, hangulatos otthonos apróságok, jó tévé. Friss, finom ágynemű és törülközők.

Szolgáltatás: főzőiskola kurzusok

Személyzet: kedves, segítőkész, mosolygós, szuper

Étkezés: kiemelkedően finom és modern konyha, friss házias alapanyagok, csúcsminőség. Nagyon jó reggelik, isteni kávé, zalai minőségi borok, dödölle.

Plusz: nagyon hangulatos olvasós közös helyiség, egész nap elérhető finom süti, gyümölcs, kutyusuk, otthonos érzés.

Látnivalók a környékben: Budafai arborétum (4 km), Kistolmácsi tó (3 km), Vétyemi ősbükkös (Tormafölde 23 km) szőlőhegyek, helyi és környékbeli kilátók, helyi strand és meleg vizes fürdő, Pákai bunkerek (13 km), Szécsisziget (23 km) templom, bivalyok, malom, Szapáry kastély. Érdemes Lendvára kirándulni, vár, Cuk borház, Dobronak energiapark, és orchidea farm, valamint jó fürdők a közelben: Lenti, (25 km) Lendva, (33 km). De Zágráb is csak 130 km, jó kiindulópont egy kiránduláshoz.

Összességében: ajánlom, nálam tízből kilenc pont.

http://www.bonnechance.hu/

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony