B.Ú.É.K!

Hát akkor…. először is összegezzük az elmúlt 2020-as évet. Nehéz év volt sokunknak, kinek a betegség, kinek a munkája elvesztése vált keservessé, én sem maradtam ki ebből, de túléltük. De ha visszatekintek az egész évre, mégis inkább a jó dolgok jutnak eszembe, volt kerek születésnap a családban, nem is egy, volt amit otthon karanténban, volt amit sikeresen családilag tudtunk ünnepelni. Volt karanténos fájó temetés, de volt a közeli ismerősöknél babaszületés, és hiszem azt, hogy a szebb dolgok sok erőt adnak. Volt némi utazás, igaz, a rég vágyott külföldi körutazás, amire spóroltunk, sajnos elmaradt, de a rá szánt összeg megmentette a nehezebb munkanélküli időszakokat. Azért belföldre eljutottunk, pl. a kedvenc Kosbor panziónkba, és még néhány hazai csodás helyre, pár napra. Ha ez jut jövőre is, nagyon boldog leszek. És így is boldog vagyok, hogy sokat lehettünk együtt itthon, tavasszal még hárman, most már csak ketten. A felnőtt gyermekem boldogságát látni szintén nagy öröm, és az is, hogy az idén rendszeresen sportoltam. Sokat köszönhetek az edzőimnek, akik kitartásra sarkalltak, és lám a testem meghálálta a sportot. Úgy tudom az évet zárni, hogy semmim sem fáj, és azt hiszem ki is lyukadtunk a legfontosabbra. Egészség, csak az legyen meg. De mint tudjátok, tenni kell érte. A mozgás örömére rá kell érezni, mindenkit arra buzdítok, hogy sétáljon, gyalogoljon, sportoljon, mindegy mit, csak mozogjon, mert meghálálja a testünk. Ahogy azt is, ha finom minőségi ételeket tudunk adni neki. Inkább kevesebbet de finomat, és mértékkel, ezt tartom szem előtt a jövőben is. Hálás vagyok a családomnak, akik támogatnak mindenben, a kollégáimnak, akik megtűrnek és kibírnak. A kutyám és macskám, Barni és Mici is említést érdemel, mert nagyon sok örömet és még több vidámságot kapok tőlük. Köszönöm szépen mindenkinek, aki ebben az évben akár egy jó szóval, tettel örömet szerzett, a barátaimnak, akik bár távol vannak, de itt a szívemben a helyük. Év végére pedig elkészült az új dédelgetett álmom, a blogból lett honlapom, ahol örömmel közlöm mindenki számára a receptjeimet, kirándulásaimat, hogy mások is inspirálódjanak, és boldogok legyenek. Köszönet az olvasóknak, a honlap látogatóinak, hogy a hobbim egyben öröm nekem is, és annak is aki szereti. Végezetül pedig legyen a 2021 a boldog nők éve, hogy minden nő megtalálja helyét, tartással, szívvel, lélekkel, és örömben, szeretetben tudjon élni. Boldog Új Évet Kívánok.

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony