Barni, a fotómodell

Ez a poszt nem kirándulásról, túrázásról szól, nem is recept, de azért azt hiszem helye van itt a Bakancs és Fakanál honlapon, hiszen a kutyafotózás is kirándulás, csak éppen családi kedvenccel.

2014-ben költöztünk családi házba, és a költözés másnapján azonnal jött hozzánk egy “mentett” vizsla. A menhely elől mentettük meg Barnit, aki ma már a család kedvence. Nem volt ez mindig így, az első időben még alig mertük sétálni vinni, féltünk, nehogy elvesszen. Szépen folyamatosan szoktattuk a nyílt sétákhoz, ami lassan, de biztosan alakult.

Volt olyan, hogy fél órán át kiabáltam utána az erdő szélén, mert eltűnt, aztán csuromvizesen, lihegve érkezett. Ösztönből a szimat után ment, de szerencsére visszajött mindig. Később mindhármunkat megharapott, aztán később elcsavargott, vitte a vágy, de az ivartalanítással minden megoldódott.

Lassacskán elmúlt a félelme ha seprűt látott, és megtanulta, hogy jó helyre került, szeretik, és kényeztetik a gazdái.

Barni összehangolódott a családdal, és kinti kutyaként kezdte, de hamarosan benti kutyaként folytatta.  A szerelem pedig egyre erősödött köztünk. Jártam vele kutyaiskolába is, így már elég jól szót fogad, tudja az ül, áll, fekszik, marad, és hozzám jelszavakat, de azt nem mondhatnám, hogy mindig meg is csinálja amit kérek. Domináns hím, de mint minden vizsla, nagyon hízelgő. Nehéz neki ellenállni, és nehéz szigorúnak lenni vele.

Mivel már 6 éve van a családunkban, és kb. 7,5 éves, ezért úgy döntöttem, hogy modellnek is kinevezem. Kerestem egy kutyafotóst, akit meg is találtam Cseh Szilvia személyében. Így az egyik januári vasárnapon a csodás Károlyi kastély parkjában Fehérvárcsurgón megejtettük a fotózást.

A fotómodellünk remekül viselkedett, kivételesen okos, jól nevelt vizsla volt. S mint a legtöbb modellnek, neki is megvan a szexepilje, hiányzik a jobb oldali fél fülecskéje.

Ha szeretnétek ti is ilyen remek fotót kedvenceitekről, keressétek a Facebookon @Cseh Szilvia Kutyafotózás-t.

Szilvi nagyon kedves, profi fotós, szereti az állatokat, és mint láthatjátok, jól elkapta a pillanatokat. A fotók visszaadják a kutyánk minden szépségét, egyéniségét. Remekül megörökítette futás közben, simogatáskor, ülve, fekve, szinte minden módon.

Ez pedig a kedvenc fotóm Barniról, és végre profi fotós képeit tehetem a honlapomra. 🙂

 

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony