Tavaszi séta a szegedi Vadasparkban

A tavaszi napsugár péntekre már egészen felerősödött, kabát sem kellett, úgy indultunk el a Vadaspark megnézésére. A bejáratnál nagy meglepetésünkre egészen hosszú sor alakult ki, úgy látszik mindenki szerette volna kihasználni a szép időt egy kis sétára, állatnézgelődésre.

Belépő 1480 Ft, gyereknek 970, a családi 3500. Egész évben nyitva, érdemes felkeresni, most március 24-én pedig még külön program is lesz, pingvin bemutató.
A pingvinek mindjárt a bejáratnál vannak, nagyon bájosak, mindenki kedvencei.

A bejáratnál mindjárt térképet nyomtak a kezünkbe, így szépen végig tudtuk követni, hol milyen állat látható. Láttunk oroszlánokat, tigrist, törpevizilovat, nagyon helyesek voltak a majmok és a szurikáták. Felsorolni sem lehet mennyiféle állat található a parkban. Szép rendezett utak, büfék, toalett, és padok szolgálják a vendégek kényelmét. Nagyon tetszett, és maga a környezet is, bár feltételezem, ha minden kizöldül, még sokkal szebb a Vadaspark.

Kb. 2 órát vett igénybe mire mindent körbejártunk, de el lehetett volna időzni még többet is. Sok sok kisgyerekes családot láttam, de szerintem a felnőttek is élvezik, hogy picit ismét gyerekek lehetnek.
Én pl. a barátnőmmel boldogan mosolyogtam a fotómasinámnak.

A parkban földrészek szerint járhatjuk körbe az állatokat, szerintem jól ki van találva,  és azt is örömmel láttam, hogy sok szegedi cég patronálja az állatkertet. Jó kis program volt, annak aki Szegeden jár, és van ideje, feltétlen ajánlom.

Aki többet szeretne tudni: http://www.zooszeged.hu/index

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony