Kedves Olvasó!

Immár nem blogra, hanem honlapomra látogattál, melynek nagyon örülök. 

Jakab Erzsébet vagyok, bronzjelvényes túravezető, természetkedvelő, amatőr szakács, és életigenlő pozitív szemléletű hölgy. Hosszú éveken át írtam blogomat, mely túrázásról, kirándulásokról szól, némi recepttel tarkítva. Szeretnék másoknak is megmutatni országunkból sok szépséget, apró csodákat, és szeretnék kedvet csinálni a természetjáráshoz, kirándulásokhoz.

Túravezetőként saját túrákat is szervezek, némelyek gyalogos, némelyek autós, vagy buszos túrák, esetleg gasztrotúrák, vagy bortúrák. Ezeket mindig megtaláljátok a “Túrák” menüpontban. A Covid sajnos mindannyiunk életét átírta, de talán egy jobb élet és kellemesebb tempó következik, ahol megélhetjük a napi apró szépségeket, örömöket.

Találtok útmutatást receptekhez, jó éttermekhez, gurmé helyekhez. Az általam kipróbált szálláshelyeket is felteszem, értékelve, véleményezve, természetesen a saját szemszögemből nézve. A honlap nagy örömmel és szeretettel készült, nektek, olvasóknak, akik akár direkt vagy véletlenül tévedtetek ide. Ebben nincs semmi reklám, semmi anyagi természetű dolog, ez csakis a saját hobbim, saját örömömre, és a tiétekre készül. Mert örömöt szerezni jó, az olvasás elrepít olyan környezetbe, ahova esetleg nem jutunk el. Ha pedig lehetőségetek van, , keressetek szimpatikus írásokat, és nézzétek meg az általam bejárt helyeket.

Kérdezzetek bátran, írjatok , olvassatok, és élvezzétek a természet minden szépségét, ahogy én is. Ha lehet élőben, ha nincs rá mód, akkor fotókon. Kívánok mindannyiótoknak jó böngészést, legyetek Bakancs és Fakanál rajongók.

Köszönöm!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony