Szendvicsvariációk

Újabb két szendvicsvariációt próbáltam ki, szerintem extra, és végre valami más, mint a szalámis zsömle.
1.
Alábbiakat sütöm meg egy kanál forró olívában: 2 szelet bacon szalonna, 2 karika paradicsom, 2 karika padlizsán, egy szelet sajt (mozzarella)  majd belepakolom a magvas bagettbe. Ráteszek még egy szelet pármai sonkát, ezt csak nyersen, és egy saláta levelet.
2. Alábbiakat sütöm meg egy kanál forró olívában: 4-5 karika retek, 2 szelet alma, egy nagy szelet camembert sajt, bepakolom egy cibattába, ráteszek 1 szelet pármai sonkát, kicsi zöld saláta levél és kész.
Nekem ez nagyon bejött, az alma édessége, a retekkel, sajttal, szerintem szuper.

Kicsit melós, és a tűzhelyet is takarítani kell, de megéri, komplett ebéd.

Ha nem otthon sült péksütink van, én a lidl-ben vásárolom a cibattát, magvas bagetteket, ami erre a célra a legmegfelelőbb. Sima zsömlében is jó, de veszít az értékéből. Jó étvágyat!

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony