Zöldséges harcsakrém

Nemrégiben a Halkakas bisztróban jártam Pesten, ahol a halas kaják legkiválóbbjait kóstoltam meg. Az egyik előételben volt egy zöldséges harcsakrém, amit otthon megpróbáltam az ízemlékeim után elkészíteni.
Szerintem nagyon jól sikerült, majdnem ugyanolyan jó lett, illetve ugyanolyan finom, legfeljebb kicsit más. Az összetevők: 30 dkg harcsafilé, 1 sárgarépa, 1zöldség, 1 fél zellergumó (kisebb), citromlé, só, bors, egy kanál olívaolaj.
A harcsa mindkét oldalát serpenyőben felforrósított olívaolajon 4-4 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük, és villával megtörjük. A zöldségeket kis kockára vágva megfőzzük, kihűtjük. Az egészet összeturmixoljuk, sózzuk, borsozzuk, egy citrom levét hozzá keverjük. Pirítósra kenve isteni. Egyszerű, és nagyon finom.

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony