Hotelteszt, Hollókő Castellum

Budapestről jó órányi autózással elérhető Hollókő, mely csodás tájon fekvő kis zsákfalu. Jó kirándulóhely, friss levegő, nézelődés, pár napra alkalmas kikapcsolódási pont. Aki még nem járt itt, meg fogja nézni a skanzen jellegű falut, a várat, elsétál néhány tanösvényen, és körbe járja a környéket. Aki pedig már járt itt, ezt ismétli, vagy azt teszi, amit én: élvezi a flancot a Castellum Hotelben.

Szubjektív véleményem azoknak akik ide készülnek:

Recepció: kedves, udvarias, gyors és korrekt kiszolgálás, mosolygós arcok.

Szoba: tágas, kényelmes, jó ízléssel berendezett, az ágy nagyon kényelmes, van olvasólámpa és olvasófotel, erkély, szóval kellemes. Az érkezésre bekészített kis csoki is jólesik.

Fürdőszoba: kicsi, de mindennel felszerelt, gusztusos újszerű zuhanyfülkés, sok pakoló hely van a mosdó körül, sminkeléshez tökéletes a tükör és lámpa,  és természetesen bekészítve a kis tusfürdő, testápoló, stb.

Felszereltség: széf, plazma tévé, nem túl sok, de azért van pár csatorna, több kislámpa, cipő tisztító szett, hajszárító.

Étterem: Kellemes, hangulatos, a borválaszték szerintem gyenge, de maga az ételek fantasztikusak. Svédasztalos vacsoránál még nem tapasztaltam ilyen választékot. Pl. vörös tonhal, angus marha, kacsamell, szarvas, hogy csak a főbb dolgokat említsem. Minden tökéletesen elkészítve, külön látványpultnál úgy is kérhetünk ételt, mintha étteremben rendelünk, és minden szépen el van készítve. Kedvesek, hozzáértők, szóval nagyon finom volt minden! Hangsúlyozom a választék tökéletes.

Wellness: a szálloda wellnesse kicsi, de nagyon kellemes. Nagy üvegablakok még a szaunában is, szép és tiszta, két szauna két medence, kis halpedikűr. Van egy fittnessterem is, melyet a szálloda honlapján nem is láttam. 

Látnivalók: a világörökség részét képező falu házacskázi, temploma, sok kézműves lehetőség, a vár, és csomó túrázási lehetőség, tanösvény, stb. Érdemes a környékben is körülnézni, és ehhez minden információt meg is találunk a hotelben.

A hotel minden igényt kielégítő, kellemes, hangulatos és nagyon tiszta. Az étkezés a fő pillér, melyre a többi finom apróság támaszkodik.

Ajánlom. 

Kövess a közösségi oldalakon is!

Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Friss bejegyzések

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony