Mit eszünk ma? Sütőben sült krumpli fűszervajjal
Sütőben sült krumpli fűszervajjal, olívás fetasajttal.Ma olcsóbb pénztárca kímélőbb vacsorát ajánlok, nagy kedvencem egyszerű paraszti étel, gyerekkoromban sokszor ettük.Krumplit sütőben
Sütőben sült krumpli fűszervajjal, olívás fetasajttal.Ma olcsóbb pénztárca kímélőbb vacsorát ajánlok, nagy kedvencem egyszerű paraszti étel, gyerekkoromban sokszor ettük.Krumplit sütőben
Nílusi sügér petrezselyem mártással, tarhonyával Hozzávalók: 50 dkg halfilé, 20 dkg tarhonya, 1 citrom, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg vaj,
Új rovatot indítok a hétköznapi unalmas főzés ellen. Kreatívan egyszerűen, néha bonyolultabban írom le a napi főzéseimet, vacsorákat, könnyebb és
Már elmúlt Karácsony, de a főzésről nem sok szó esett. Pedig készültek a sütik, főttek a nyamik, és a vendégek
Szarvasmájat ritkán eszem, különleges csemege, amihez frissen hozzájutni és kreatívan elkészíteni jó program volt estére.Hozzávalók: 40 dkg friss szarvasmáj, 2
Hozzávalók:30 dkg csirkemáj, 10 dkg zöldborsó, 1 cs. retek, 1 cs. mozzarella golyó, néhány zöld salátalevél, 1 tk. vaj, olívaolaj,
Nagy divat mostanában a sós karamell. Ettem már csokiban, csokikrémben, fagylaltot is próbáltam. Finom és nagyon különleges. Most mártásként próbáltam
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!