Süss tököt és gesztenyét
Az ősz magával hozta a tökszezont, és az október vége már a gesztenyeszezont is. Nosza, ne legyünk restek megvásárolni a
Az ősz magával hozta a tökszezont, és az október vége már a gesztenyeszezont is. Nosza, ne legyünk restek megvásárolni a
A fasírtot évekig nem nagyon szerettem. Készítettem ugyan, de valahogy fűszeres volt, vagy a hagyma miatt nem tudom, de mindig
Ha az ember meglátja a frissen kisült óriás sajtos kifliket a spar áruházakban, mindjárt megkívánja. (mondjuk nem értem, hogy miért
A hétvégén az utcában lakó nénitől vettem spenótot. Picit több lett, mint kértem, de egye fene gondoltam majd elfogy. Nos,
Amit vacsorára főzök, többnyire az a másnapi ebéd is. Vagy csak az. Fontos, hogy hamar készüljön el, finom legyen, és
Kínai étterembe sosem merészkedtem. Számomra kicsit moslék kinézetűek az ételek, de a zöldséges kínai tésztát egekig dícsérték ismerőseim, ezért egyszer
Szeretek főzni. No nem mindent, csak amit finnyás gyomrom és válogatós tinilányom kedvel. Ma friss borsólevest készítettem, és csirkesültet, zelleres
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!