Szendvicsvariációk
Újabb két szendvicsvariációt próbáltam ki, szerintem extra, és végre valami más, mint a szalámis zsömle.1.Alábbiakat sütöm meg egy kanál forró
Újabb két szendvicsvariációt próbáltam ki, szerintem extra, és végre valami más, mint a szalámis zsömle.1.Alábbiakat sütöm meg egy kanál forró
Nem szeretek korán kelni, de muszáj. Már fél hét után megyek dolgozni, és a reggeli készülődés is sok idő nálam,
Ezt e kenyérre kenhető finomságot kétféle recept alapján is készítem. Mindkettő nagyon gyorsan kész, és nagyon finom. Jó minőségű tonhalból
Már megint előtérbe került a blogon a bakancs, pedig minden nap főzök.Most egy kis fakanál is jöjjön, egy könnyű vacsora
Az alábbi finomságot Stahl Judit receptje alapján készítettem el. Ez a töltött zsemle nem édes, így könnyű vacsorának, vendégvárónak egyaránt
Egy elfelejtett régi desszertet készítettem a minap. Túrós töltött zsemlét, mely aránylag gyorsan elkészül, finom, és leves mellé főételként, vagy
A csemetém nagyon szereti a palacsintát, így a palacsintasütés heti teendő. Ha az ember lánya jól megtanulja, akkor már gyerekjáték,
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!