Szezonja van: kocsonya.
Könnyű nekem, aki hetek óta szabadságon vagyok, és kis túlzással mindenre van időm. Ilyenkor jön az ötlet, főzzünk kocsonyát. Most
Könnyű nekem, aki hetek óta szabadságon vagyok, és kis túlzással mindenre van időm. Ilyenkor jön az ötlet, főzzünk kocsonyát. Most
Ehhez a salátához nagyon kevés dolog szükséges, gyorsan elkészül, s mint köztudott a zeller jótékony hatással van a férfi(és női)erőre
Ilonka néném – Isten nyugosztalja – rég nincs köztünk. Valaha az Eszterházy grófok szakácsnéja volt Gézaházán. Én akkor még talán
Egy betegség miatt szigorú tej-tojás és kukorica mentes diétát kell tartanom, így a karácsonyi menü ennek megfelelően készül. Ez nem
Már kezdő sütikészítő koromban nézegettem a Rupáner konyha blogját. Nem is igazán a sütireceptek miatt, hanem mert a név annyira
Mostanában mintha leáldozott volna a májnak. Nem nagyon látom hogy vásárolnának az emberek májat. És én sem nagyon vásárolok. Legalábbis
Az ősz utolsó paradicsomait főztem be, ezúttal nem paradicsomlének, hanem olaszos paradicsom szósznak. Még pont itt a lehetőség kihasználni az
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!