Egészséges narancsos répás süti
Ez a süti majdnem teljesen paleo, és egészséges összetevőkből készül. Nagyon finom, frissen langyosan az igazi, de másnap hidegen is
Ez a süti majdnem teljesen paleo, és egészséges összetevőkből készül. Nagyon finom, frissen langyosan az igazi, de másnap hidegen is
Pár hete francia haladó főzőtanfolyamon gyarapítottam főzőtudásomat, most francia desszertek terén lettem okosabb, sőt remélem ügyesebb is. A franciák nagyon
Ha az ember már tud egy kicsit főzni, és érdeklődik a gasztronómia iránt, szívesen keres főzőtanfolyamos programokat magának. Én is
Már a neve is olyan franciás, pedig valójában a német kuchen szóból ered. Igazi francia “egytálétel” ami a francia konyha
A sóskának éppen indul a szezonja, a zöld levelecskék a hirtelen jött melegben magasra nőttek, s már lehet kapni a
Minden ami kenhető címmel hirdetett kis főzőtanfolyamot a Csákberényi Catherine’s Cottages csodás szálláshely konyhája. Lánykámnak éppen kapóra jött névnapi
Buddhatál. Ma ez egy divatos “étel”, a neve a Buddha pocakjára hajaz, kis kerek tálakban kell készíteni, hogy jó kövér
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!