Tésztasaláta diós öntettel
Hozzávalók: fél csomag panzani fusili tészta, egy marék dió, pici olívaolaj, só, bors, néhány szem koktélparadicsom, fél doboz fekete olívabogyó,
Hozzávalók: fél csomag panzani fusili tészta, egy marék dió, pici olívaolaj, só, bors, néhány szem koktélparadicsom, fél doboz fekete olívabogyó,
Szuper kis nyári vacsora kerekedett ki tegnap este a kezem alól. Gyümölcsleves sajátos változatban, és túrógombóc hagyományosan. Gyümölcsleves: Két őszibarackot
A kerti grillezést imitálva tepsiben készítettem nyársakat. Hozzávalók 2-3 személyre: 1 cukkini, 30 dkg csirkemell, 1 db debreceni kolbász (mini)
Megindult a kert, van eső, így a kerti dézsában lévő fűszernövényeim nagyra nőttek, elbokrosodtak. Ideje volt az első szüretnek. Ha
A héten még gyorsan készült nálam spárgás étel, mert lassan lejár a szezonja, és a bő egy hónap alatt amíg
A tegnap esti vacsorát még részben az Őrség ihlette. Egyikünk ugyanis a Határ étteremben fűszervajas csirkemellet rendelt, és bár az
Nem igazán szeretem a főzelékeket, ill. szeretem, de valahogy szerettem volna modernebb, könnyedebb változatban elkészíteni őket. Ehhez kerestem a neten
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!