Saláta kelkáposztából
Idei első receptem maradék kelkáposzta felhasználására szolgál. Kellemes vacsora lesz belőle.Hozzávalók:Fél fej kelkáposzta, 25 dkg csirkemell, só, bors, olíva, olasz
Idei első receptem maradék kelkáposzta felhasználására szolgál. Kellemes vacsora lesz belőle.Hozzávalók:Fél fej kelkáposzta, 25 dkg csirkemell, só, bors, olíva, olasz
Egy fincsi kis őszi töltött pulyka mindig nagyszerű élmény. No nem egy egész, csak pár kis szelet, ami épp egy
Ma három ételt főztem, jelen pillanatban úgy tele a pocakom, hogy alig bírok szuszogni. Zellerkrémleves, könnyedén angol zellerből, készen vásárolt
A lányom 16. szülinapjára készült ez a pikáns étel, a receptet a tv-paprika újságból vettem ki, kissé átalakítva saját ízlésem
A töltött hús egy nagyon sokszínű étel. Kirukkolhatunk a vendégek előtt, jól néz ki, finom, hidegen is, melegen is fogyasztható.
Az 5 napos méregtelenítő kúra után könnyedebb kajákat készültem gyártani, ehhez adok közre néhány salátavariációt, melyek szerintem nagyon finomak lettek.Mindkét
Tesómtól sok őszibarackot kaptam, ettük ettük, de még mindig volt. Így jutott eszembe, hogy az őszibarckkrémleves, és barackos pulyka után
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!