Ha hideg van, főzz kocsonyát…
Könnyű nekem, aki hetek óta fagyszabin vagyok, és kis túlzással mindenre van időm. Ilyenkor jön az ötlet, főzzünk kocsonyát. Kellőképpen
Könnyű nekem, aki hetek óta fagyszabin vagyok, és kis túlzással mindenre van időm. Ilyenkor jön az ötlet, főzzünk kocsonyát. Kellőképpen
Hasé. Egy elfeledett finom étel, mely karácsonykor is szerepet kaphat az ünnepi ételsor összeállításánál. De szilveszterkor is megállja a helyét,
Anyukám nagyon régóta minden karácsony körül süt nekem (és a másik gyermekének) mézes puszit. Olyan igazi mamás puszedlit, ami azért
Valahogy kevesebb szerep jut az étkezésünkben a belsőségeknek. Nem is szereti mindenki, megosztó ételek, a szív, a máj, a vese,
A boltok polcain, zöldségesnél egyre inkább megjelenik a tök, bár még nincs itt a szezonja, egy kis primőr jólesik a
Hétvégén beköltözött India a konyhámba. Illatával belengte az egész helyiséget, a fűszerek bódítóak voltak, a hangulat tetőfokára hágott. Kényeztessük magunkat
A karantén ideje alatt egyre menőbb dolog on-line főzőiskolákba járni, vagy csak egy-egy étel neves séfek által mutatott tippjeit megtanulni.
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!