Tavaszi ebéd
Mai ebédünk teljesen tavaszias, friss zöldek felhasználásával készült. Medvehagyma és spárga. Csupa zöld, csupa finom. Medvehagyma krémleves kicsit másképp és
Mai ebédünk teljesen tavaszias, friss zöldek felhasználásával készült. Medvehagyma és spárga. Csupa zöld, csupa finom. Medvehagyma krémleves kicsit másképp és
Megtanultam sufnudlit főzni. A sváb nudlit Rácalmáson még az őszi SVÉT-en kóstoltam. Pauli Zoli konyhája kínálta bárány mellé. Lehet hogy
Közeledik a farsang ideje, már sütik az asszonyok a fánkot, szalagosat, berlinert, forgácsfánkot, amerikai cukrosat, ki ezt ki azt, de
Szlovénia magyarok lakta vidékein, a Mura mentén nagy divat a perec sütése. Ez a perec recept a Moravske Toplice (Alsómarác)
Az újévi ételeink között mindig szerepel a frankfurti leves. Lányom már napok óta mondogatja, de lesz újévkor ugye? Alig várta
A közelgő ünnepek előtt mindig visszaveszem az étkezést, gondolván arra, hogy sok finomságot kell fogyasztani, és kicsit előkészítem a gyomromban
Leveles tésztából nagyon gyors és finom ételeket varázsolhatunk, attól függően, hogy mivel töltjük meg. Most egy sós típust mutatok, melyet
Kedves Olvasó!
Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!
Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük
Az ősz legszebb termései a gombák, szezonja van éppen a gombaszedésnek. Ezúttal kedves barátoktól nagy őzlábgombát kaptam, ezt készítettem el.
Kőszeg neve, mint egy kis ékszerdoboz, sokszor felmerül a kirándulótippeken, és méltán, hisz csodás kis város, melyet beleng a múlt
Grófnő, jöjjön kérem, bemutatom az otthonom. Ugye milyen szép fehér és tornyos? Higgye el, ha beköltözik minden főúri pompában részesül.
Az augusztusban megrendezett WeLoveMór Outdoor rendezvényen mi is részt vettünk, de lusta voltam és most készült el a beszámoló. Még
Dalmáciai nyaralásom alatt egy klassz és szórakoztató könyvet olvastam, az olasz életérzésről, szerelemről, főzésről. Már akkor beindult a fantáziám, és
Ide írhatsz nekem!
Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:
bakancsesfakanal(kukac)gmail.com
Itt is megtalálsz!
Élet a kéken
A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:
Szerzői jogok
A blog tulajdonosa által feltett képet, szöveget, videó tartalmat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a szerző engedélye nélkül bármely más webhelyen, vagy nyomtatásban közzétenni, megjelentetni hozzájárulás vagy forrásmegjelölés nélkül tilos!
A receptek más blogban, oldalon, nyomtatásban való megosztása, közzététele esetén forrásmegjelölés szükséges!
Köszönöm!