Tavaszi ebéd

Mai ebédünk teljesen tavaszias, friss zöldek felhasználásával készült. Medvehagyma és spárga. Csupa zöld, csupa finom. Medvehagyma krémleves kicsit másképp és

Elolvasom»

Muravidéki perec

Szlovénia magyarok lakta vidékein, a Mura mentén nagy divat a perec sütése. Ez a perec recept a Moravske Toplice (Alsómarác)

Elolvasom»

Kolbászos meleg saláta

A közelgő ünnepek előtt mindig visszaveszem az étkezést, gondolván arra, hogy sok finomságot kell fogyasztani, és kicsit előkészítem a gyomromban

Elolvasom»

Bazsalikomos leveles

Leveles tésztából nagyon gyors és finom ételeket varázsolhatunk, attól függően, hogy mivel töltjük meg. Most egy sós típust mutatok, melyet

Elolvasom»
Jakab Erzsébet

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy megtisztelsz azzal, hogy blogomra látogattál. Ha tetszik amit olvasol, szeretettel várlak máskor is. Légy rendszeres olvasóm. Köszönöm!

Carnuntum

Carnuntum a Római Birodalom Pannonia provinciájának fővárosa, katonai tábor és hatalmas polgárváros volt az ókorban. Alsó-Ausztriában található. Ha utazunk, keressük

Elolvasom »

Ide írhatsz nekem!

Ha írni szeretnél, akkor megteheted, ezen az e-mail címen:

bakancsesfakanal(kukac)gmail.com

Itt is megtalálsz!

Élet a kéken

A Turistamagazinban írtak rólam, kétszer is. Íme a cikkek, kattints rá év olvasd el:

Bronzjelvény

Egy átlagos háziasszony